2013. május 2., csütörtök

Percy Jackson - Szörnyek tengere poszter jobb minőségben

A CinemaCon-on kiállított Percy Jackson - Szörnyek tengere poszter most egy kicsit élesebben, jobb minőségben és nagyobb felbontásban is megtekinthető JustJaredJr jóvoltából, melyet ma tett közzé oldalán!
A ComingSoon.net által készített (kicsit kisebb és homályosabb) képet korábban már posztoltam ITT! Már alig várom/várjuk szerte a világon, hogy végre kiadja a FOX hivatalosan is!

A plakáton láthatók a főszereplők: Percy (Logan Lerman), Annabeth (Alexandra Daddario), Grover (Brandon T. Jackson), Tyson (Douglas Smith) és Clarisse (Leven Rambin).
Valamint Kronosz aranyszarkofágja és alatta Szivárvány (a tengeri csikó vagy "Halpóni"). Illetve fontos megemlíteni a Percy feje mögött lévő vörösen izzó szempárt, ami talán Kronoszé(?) Percy egyik rémálmából.

2 megjegyzés:

  1. ma kezdtem el olvasni a szörnyek tengerét és már 10. fejezetnél járok. nagyon tetszik de nálam az éhezők viadala trilógia marad a kedvenc :)

    VálaszTörlés
  2. Quadery, nem baj! :) Ha elolvasod a Percy Jackson-könyveket, azzal már plusz élményt szerzel! Remélem ehhez azért az oldal is kedvet ad neked! Mindenki ízlése más és más! Nekem például első helyen a Harry Potter és Percy Jackson áll holtversenyben, nem tudok (és már nem is akarok) köztük választani, de "Az éhezők viadala"-trilógiát én is szeretem. 3 isteni franchise...

    VálaszTörlés