2013. május 2., csütörtök

Fury: Újabb háborús filmben tűnik fel egy Percy Jackson-színész

2014 a háborús filmek időszaka lesz? Ugyanis újabb olyan háborús filmmel bővül a repertoár, ahol katonák sorsát követhetjük nyomon.

Korábban megírtam ITT a blogon, hogy Jake Abel (Luke) csatlakozott a "Ghosts of the Pacific" szereplőgárdájához. Ez a film megtörtént eseményeken alapul, három tengerészgyalogosról szól, akik 1942-ben, a II. világháború alatt eltűntek a Csendes-óceánon.

Most pedig megerősítették, hogy Logan Lerman is hasonló, megtörtént eseményeken alapuló II. világháborús filmben fog feltűnni Brad Pitt (Interjú a vámpírral, Ha eljön Joe Black, Harcosok klubja, Ocean's-trilógia, stb...) és Shia LaBeouf (Transformers-filmek, Disturbia, Indiana Jones 4, stb...) oldalán a "Fury"-ban, mely szintén 2014-ben debütál a mozikban, mégpedig november 14-én.
A filmet idén ősszel kezdik el forgatni, a rendező pedig David Ayer lesz. Számolt be minderről JustJaredJr. Logan a produkcióban egy ötfős amerikai tank legénységének legfiatalabb tagja lesz, név szerint Norman Ellison, aki egy lövész.
Én például nem vagyok oda a háborús filmekért, de biztos izgalmas lesz ilyen szereplőkkel az élen.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése