2013. május 31., péntek

Megjelent a "The House of Hades" borítója és ajánlója

Ahogyan azt Rick Riordan már korábban megerősítette hivatalos blogján, a mai napon részt vett a Book Expo America rendezvényen a manhattani Javits Centerben, ahol rengeteg új könyv kerül bemutatásra május 29. és június 1. között.
E rendezvény keretein belül mutatták be először a "The Heroes of Olympus" (Olimposz hősei) negyedik, novemberben megjelenő új részének: "The House of Hades" (Hádész háza) borítóit, az amerikai és az angol változatét. Továbbá egy rövid ajánlót!
A Hypable ezt a cikket írta a borítókhoz kapcsolódóan:
Bemutatták Rick Riordan 'House of Hades' könyvének borítóját, ajánlóját!

A Book Expo America keretein belül ma reggel Rick Riordan bemutatta a House of Hades borítóját, ez az, amiért a Percabeth-rajongók meghalnának, csak hogy láthassák!

A House of Hades borítóján Percy Jackson és Annabeth Chase láthatók egy tüzes pokoli jelenetben, és Rick Rordan a Book Expo America standjánál elmondta, hogy ez lesz az a könyv, amire a Percabeth-rajongók már nagyon vártak. Mint látható a borítón, a jelenet egy nagyon érzelmes pillanatnak látszik, ahogy Percy és Annabeth megközelítik az ajtót – a megmaradt végtagjaikon?

A House of Hades amerikai (US) borítója

FRISSÍTÉS: A House of Hades angol (UK) borítója is ma debütált. Lásd alább...
A House of Hades hivatalos szinopszisa következik:
A The Mark of Athena (Athéné jele) folytatásában, Annabeth és Percy beugranak egy gödörbe, ami egyenesen az Alvilágba vezet. A másik öt félistennek félre kell tennie bánatát, és követniük kell Percy utasításait, hogy megtalálják a halandók világában található Pokol Kapuját. Hogy haladhassanak útjukon, le kell közben győzniük Gaia erőit, valamint Percynek és Annabethnek túl kell élnie Hádész házát. Utána a hét félistennek le kell zárnia mindkét oldalon a Kaput, és meg kell akadályozniuk, hogy Gaia felébressze az óriásokat. De, Leo elcsodálkozik, ha a Kaput bezárják, akkor Percy és Annabeth hogyan jönnek vissza?

Nincs választásuk. Ha a félistenek nem járnak sikerrel, akkor Gaia serege soha nem hal meg. Nincs több idejük. Körülbelül egy hónapon belül a rómaiak a Félvér táborba vonulnak. A tét nagyobb, mint valaha ebben a kalandban, amikor a Tartarosz mélyére kell merülni.
A House of Hades a Heroes of Olympus-sorozat negyedik része, ami október 8-án kerül a boltok polcaira.
Nektek melyik borító tetszik jobban? Nekem az amerikai változat (a teljes Percy Jackson és Olimposz hősei sorozatoknál az amerikai borítók tetszenek leginkább, az angol kevésbé.)

2 megjegyzés:

  1. Nekem az angol, de lehet hogy csak elfogult vagyok... imádom angliát :)

    VálaszTörlés
  2. Én is imádom Angliát, Amerikát pedig nem annyira, mégis az amerikai változat tetszik jobban! A többinél is.

    VálaszTörlés