2013. augusztus 11., vasárnap

Teen Vogue: Logan Lerman cikk + interjú

A Teen Vogue interjút készített Logan Lerman-nel, a Percy Jackson - Szörnyek tengere sztárjával. Az interjú nagyon érdekes, Logan beszél karakteréről, a forgatásról, többi filmjéről és egy picit magánéletéről is.
'Percy Jackson' sztár Logan Lerman az akciódús folytatásban

A különctől Percy-ig, az imádnivaló színésznek kihagyhatatlan filmjei vannak.

Miután a 21 éves Logan Lerman szeretetre méltó teljesítményt nyújtott a tavalyi Egy különc srác feljegyzései című filmben, most újdonsült kedvenc főszereplőnk visszatért a vászonra a Percy Jackson - Szörnyek tengere filmben, az akció-kaland franchise második részében. A film már a mozikban van, mégis a tündöklő csillag néhány alkalommal szembesül azzal a kérdéssel, miért nagyobb (és jobb) ez a film, mint az első, hogyan választja ki szerepeit (Független film? Megvolt. Kasszasiker? Megvolt!), és mit csinál szabadidejében.

Nos, gratulálunk a Percy franchise második részéhez. Hogyan hoztátok össze?

Hát... az utolsó pillanatban! Kaptam egy hívást, épp amikor egy másik filmet forgattam, és valami hasonlót mondtak: "Megcsináljuk!" Miután megpattantam az előző filmből, egyenesen a Percy-forgatáson kötöttem ki.

Hol forgattál?
Az egyik felét Vancouverben forgattuk, aztán filmeztünk New Orleansban, ami nagyon klassz volt. Ez egy fantasztikus hely, nagyszerű kultúrával. Jó időszakot volt ez.

A szünetek alatt mentél koncertre és élvezted az ottani kultúrát?
Aha. Éppen ott töltöttem be a 21-et, mókás volt. Ez egy jó hely a 21 betöltésére.

Milyen volt újra együtt a stábbal?
A banda újra együtt, és mindannyian jó barátok vagyunk. Szórakoztató összejövetel volt. A forgatás nagyszerű időszak volt számunkra.

Mit szeretsz a karakteredben?
Csodálom és tisztelem a barátai iránti hűségét. Ez olyasmi, ami hatással van rám. Percy jó példakép. Nincs semmi, amit igazán tanácsolni tudnék neki, amit nem is szeretnék, vagy nem is tennék.

Hogyan edzel a szerepre?
A szabadidőnket is harci mozdulatsorozatok tökéletesítésével töltöttük. Ez kemény fizikai munka. És fárasztó!
Az interjú a folytatásra kattintva tovább olvasható!

Mit várhatunk ettől a filmtől?
Ez nagyon különbözik az első filmtől. Ez sokkal könnyedebb és gyorsabb tempójú - ha egyszer beindul, akkor nem áll meg. Ez nagyobb, mint az első film, több szörny és akciójelenet van benne. A könyvek rajongói még inkább szeretni fogják. Az első filmet nem érezték hűnek a könyvhöz, és szerintem a rajongók csalódottak voltak. Ez a film viszont még a könyvnél is átérezhetőbb, ezért úgy gondolom, szeretni fogják. Remélhetőleg!

A film lehetőségeket adott neked, a karriered még jobban szárnyra kapott egy nagy filmtől, mint egy független filmtől egy másik évben. És megragadsz minden szerepet! Mi alapján választod ki a projektjeidet?
Nos, ez általában a filmkészítőtől függ, vagy csak a jobbnak ígérkező szereptől, amit nagyobb kihívásnak találok. A legtöbb szerep a korcsoportomban nem érdekes, de most, hogy idősebb lettem, több érdekes script (forgatókönyv) is van. Különböző karaktereket akarok megformálni - kemény karakteret - és dolgokat, amik megijesztenek, és jó filmesekkel akarok együtt dolgozni. Igyekszem a filmek nagy részében együtt lenni a rendezőkkel, nagyra értékelem azt az időt. És keményen küzdöm néhány szerepért.

Játszottál már igazi gazembert?
Egy igazi gazembert? Nem, senkit, aki rossz vagy gonosz. Alakítottam olyan embereket, akik rossz fickók voltak, de jó szándékúak voltak és megalapozottak.

A következő film számodra a Noah (Noé), Darren Aronofsky filmje, amiben Emma Watson-nal szerepelsz együtt. Mit kell erről tudnunk?
Elég abszurd, hogy ilyen sokszor együtt működhetsz valakivel. Persze nagyszerű, mert szeretek dolgozni Emmával. Forgattunk Izlandon és New Yorkban. Imádtam Izlandot! Szeretek túrázni, és ha szeretsz túrázni, akkor tetszeni fog ott neked. Elég elszigetelt, de gyönyörű.

Közelinek érzed magadhoz azokat az embereket, akiknek az Egy különc srác feljegyzései olyan sokat jelentett?

Minden alkalommal. Azt hiszem, ez nagyon sokat jelent egy csomó embernek. Egyre több és több ember látja ezt a filmet, főleg most, hogy megjelent DVD-n, hiszen annak idején nem jelent meg világszerte a mozikban. A film nagyon sokat jelent nekem is.

Mit csinálsz ezen a nyáron?
Promóciózom a Szörnyek tengerét, és közben egy másik filmen dolgozom. A Fury-n. Éppen a film tréningjének közepén tartok. Ez egy eléggé férfi-központú film. Egy háborús film.

Tehát, ha nem vagy forgatáson, akkor itt vagy Los Angelesben, szoktál lógni valahol és kikapcsolódni?
Amikor nem dolgozom és itthon vagyok, akkor nyugtalan leszek. A következő projektemhez olvasok sok anyagot. Nem szeretem, hogy túl sokáig nem akad semmi tennivaló. Próbálok projekteket keresgélni, amit nagyon szeretek, és várok az igazira.

Szóval, mi a hobbid?
Zenélek, zongorán játszom, és igyekszem annyi koncertre eljutni, amennyire csak tudok. Valamint sok filmet nézek, és kisegítem a barátaimat filmekkel.

Klassz! Mit gondolsz, szeretnél valaha filmet rendezni?
Imádnám, ha találnék egy projektet, ami miatt tényleg megőrülnék. Most éppen meg van kötve a kezem.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése