2013. augusztus 6., kedd

Nyerj páros belépőjegyet a Polc.hu felajánlásával!

A Polc.hu is előrukkolt egy Percy Jackson - Szörnyek tengere nyereményjátékkal, és ha szerecséd van, akkor megnyerheted az 5 darab páros belépőjegy egyikét a film premier előtti bemutatójára! A nyereményjátékhoz kattints ide: Szörnyek tengere – nyereményjáték! A részletek:

Szörnyek tengere – nyereményjáték

Ki ne emlékezne Percy Jacksonra és az olimposziakra a Villámtolvaj című fantasyfilmből, amely Rick Riordan fantasy kalandregény-sorozatának első kötetét dolgozta föl. Augusztus 15-én itt a várva várt folytatás, a második kötet 3D-s filmes adaptációja Percy Jackson – Szörnyek Tengere címmel, melyben ismét Poszeidon fiára és hűséges társaira vár a feladat, hogy megmentsék a világot.

Ha augusztus 11-ig előrendeli a film alapjául szolgáló kötetet Szörnyek tengere – Percy Jackson és az olimposziak II. címmel, megnyerheti az 5 db páros belépőjegy egyikét a film premier előtti bemutatójára 2013. augusztus 13-ra.

Sorsolás: 2013. augusztus 12., 10 óra

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

A Szörnyek tengere lendületes, humoros és rendkívül népszerű részében Percynek és barátainak át kell szelniük a Szörnyek tengerét, hogy megmentsék a táborukat. A félvérek táborát védő falat egy titokzatos ellenség lerombolta, és szabadon engedte Kronoszt, Zeusz, Hádész és Poszeidón apját. A legfőbb gonoszt csak az aranygyapjú mágikus ereje győzheti le, ami a Szörnyek tengerében, azaz a Bermuda-háromszögben van elrejtve. A fő hármas a küklopsz Tysonnal, Percy féltestvérével kiegészülve kel útra, hogy megtalálják az ereklyét. De Percynek mindezek előtt még szembesülnie kell egy a származását érintő titokkal: rá vár a feladat, hogy eldöntse, áldás-e, avagy átok Poszeidón fiának lenni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése