2013. augusztus 10., szombat

Zimbio exkluzív interjú: Brandon T. Jackson (részlet)

A Zimbio egy exkluzív interjút készített Brandon T. Jacksonnal, aki kicsit mesélt a Percy Jackson - Szörnyek tengerében alakított karakteréről (Grover), és kulisszatitkokról. Elkészítettem az interjú számunkra fontos részletének fordítását, de akit érdekel a Beverly Hills-i zsaru, azok elolvashatják az interjút eredeti nyelven IDE kattintva!
Zimbio exkluzív interjú: Brandon T. Jackson beszél "Percy Jackson"-ról

Brandon T. Jackson egy szatírt alakít a Percy Jackson - Szörnyek tengerében, ami komikusnak bizonyul, ugyanis a filmben szőrös kecske lábakkal indul a lenyűgöző utazásra. A színész és komikus emlékezetesen reklámozta a "Booty Sweat" energiaitalt a Trópusi vihar című filmben, az utóbbi időben már rálépett az útra és élesítette magát, hogy stand-up-os vénáját képezze a filmek és tévéműsorok forgatásai között.

Észak-Kaliforniában kaptuk el őt, amikor éppen útban volt egy klubos fellépésére, ekkor beszélgettünk a stand-up-ról, a Percy Jackson-filmekről, és a Beverly Hills-i zsaru TV pilotjáról, amiben Eddie Murphy-vel szerepel. Itt van, mit mondott.

Zimbio: Most éppen stand-up fellépésre készülsz. A közönséged nagy részét a Percy Jackson rajongók teszik ki?
Brandon: Tudod, ez más rajongótábor, de akadnak rajongóim a vígjátékok miatt is a Lottery Ticket - Lottószelvényből (2010) és a Gagyi Mamiból, és a Trópusi vihar rajongói.
[...]
A teljes interjút a folytatásra kattintva olvashatod el!

Zimbio: Tehát ebben a filmben egy szatírt alakítasz, és amikor nézed a filmet látod, hogy a tested elég furcsán mozog a képernyőn, mert patás lábaid vannak. Tudom, hogy jó sok CG vizuális effektus kell ehhez, de van valami, amit elmagyarázhatnál, hogyan szimulálod egy szatír mozgását a forgatáson?
Brandon: A furcsa az, hogy én leszek az egyetlen, aki állandóan ugrálni fog, míg mindenki más elég sokat fog hétköznapiasan gyalogolni Elég kellemetlen dolog, főleg, amikor a szereplőgárda meglátott először ezt csinálni, ilyeneket mondtak: "Ó, ott van Brandon, és végzi a kis kecske sétáját"

Zimbio: Viselsz közben valami zöld nadrágot az effektek miatt?
Brandon: Ja, de ez alkalommal kék nadrágom volt, amiben sokkal jobban ment a munka.

Zimbio: És Anthony Head pedig valami kocsin volt? Mert mindenkihez képest három méteresnek látszik.
Brandon: Cölöpökön állt.

Zimbio: Hű. Szóval Percy Jackson elég nagy rajongótáborral rendelkezik. Felismert már valaha valamelyikük?
Brandon: Tudod, ők általában gyerekek - gyerekek és szülők ismernek fel, és ez klassz. Többségében családok, ami jó.

Zimbio: Szóval teljesen különböző rajongói bázisok ismernek fel téged. Megvannak a Booty Sweat-es srácaid, akik a Trópusi viharból ismernek fel téged, vannak a stand-up-os rajongóid, és ott vannak a kis gyerkőcök, akik a Percy Jackson-filmekben láttak.
Brandon: Ja, ez király, haver. Nem veszem könnyedén. Nem használom ki ezt. Úgy érzem, hálás vagyok ezeknek az embereknek, akik lehetővé teszik számomra, hogy különböző módokon kifejezhessem magam. Nagyon király, tényleg.

Zimbio: A munkádba is beépíted a stand-up-os vénád? Mert van valami szokatlan ebben, ami fantasztikus, mint például a séta a kék nadrágban.
Brandon: Jól látod, de igyekszem annyira emberséges maradni a színpadon, amennyire csak lehetséges. A karaktert a filmben valójában Rick Riordan alkotta. A stand-up-ot pedig az embereim írják. Saját stand-up-omat az íróim és jómagam írjuk, és a valós életről beszélünk.

Az előadásomban nem beszélek misztikus dolgokról, hiszen azok valós emberek, akik eljönnek megnézni téged. Igen, szereplem ezekben a filmekben, de ki valójában Brandon T. Jackson magánszemélyként? Szóval nekik magamat adom, nem egy karaktert. Szerintem értékelik ezt a többletet, mert nem akarsz mindig karakter lenni Nem akarsz az a típusú ember lenni, aki: "Magánrepülőgépen vagyok, ugye? Ez átkozott jó volt." Vagy ilyen: "Oké, ez a fickó már túl sok."

Ez volt azután, mikor először felléptem, nem akartam az a fajta hollywoodi srác lenni. De az a fickó, aki először lépett fel egy álommal, ez vagyok én a színpadon.
[...]

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése