2013. augusztus 7., szerda

MTV: Percy Jackson - Szörnyek tengere filmkritika ★★★

Az MTV megosztotta kritikáját a Percy Jackson - Szörnyek tengere filmhez!
MTV Kritika: Percy Jackson - Szörnyek tengere

Korhatár: Szülő felügyelettel (12 éven aluliak számára nem ajánlott)
Játékidő: 1 óra 46 perc
Szereplők: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Douglas Smith, Leven Rambin, Brandon T. Jackson, Jake Abel
Rendező: Thor Freudenthal
Ismertető: A film folytatja Percy Jackson (Logan Lerman) történetét, Poszeidón fiáét, akinek küldetése megmenteni otthonát, a Félvér tábort. A tábor Zeusz lányának védelme alatt állt, aki fává változott, amikor feláldozta életét a tábor megmentéséért. Miután a védelmet adó ősi fát megmérgezték, Percy barátaival és küklopsz féltestvérével együtt indul megkeresni a mitikus Aranygyapjút, hogy meggyógyítsák vele a mérgezett fát, és megmentsék otthonukat.

Percy bajba kerül, miután legjobb barátját elrabolják és a Szörnyek tengerére hurcolják. A félvérek rájönnek, hogy a tábor egyik árulója készül feltámasztani egy ősi gonoszt.

Legjobb jelenet: Egy tűzokádó mechanikus bika áttöri a tábor védelmező erőterét és tombol. Egy lélegzetelállító harcjelenet követi ezt, amiben a félvérek megpróbálják betörni a félelmetes fenevadat, ami súlyos test és égési sérüléseket okoz mindene, ami csak az útjába kerül.

Legjobb szállóige: "Fiú vagy, ez sok mindent megmagyaráz", mondja a hatalmas küklopsz, amikor rájön, hogy az elrabolt félvér nem egy szobalány.

Figyelemfelkeltő: Az óriási küklopsz egy humorista a maga módján, és elereszt néhány nagyszerű szállóigét a barlang rombolása közben.

"Hűha" pillanat: Poszeidón életre kelt egy vízi csikót a tengerből, aki elviszi a fáradt utazókat az óceán közepén található jachtra.

Összefoglaló: A Percy Jackson - Szörnyek tengere egy hihetetlen utazás, amiben az ókori Görögország találkozik a modern világgal. A történet eredeti, de ha még nem láttad az első filmet, akkor is be tudsz gyorsan kapcsolódni a sztoriba.

MTV Értékelés:
http://www.mtv.co.uk/files/imagecache/300x225/2013/04/05/mtv-news-three-stars.jpg

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése