2013. augusztus 3., szombat

Teen.com: Exkluzív 'Percy Jackson' interjú

A Teen.com egy exluzív 'Percy Jackson' interjút tett közzé, amiben 3 darab rajongói kérdést tettek fel Logan Lerman (Percy) és Alexabdra Daddario (Annabeth) számára a közelgő Percy Jackson - Szörnyek tengere film kapcsán!
Igazán jó kérdéseket válogattak nekik össze, és érdekesek a válaszok is, amiket a két főszereplő adott. Sőt, még azt is megtudhatjuk, hogyan látják egy folytatás lehetőségét!

@KCubes: Ha rendelkeznél valamelyik görög isten erejével, melyiket akarnád?
Logan repülni szeretne, mert az mókás és körberepülné a világot. Alexandra pedig Percy erejét fogadná el leginkább, hatalma lenne a víz felett, sőt még az időjárást és az óceánt is kontrollálná.

Angela: Ha te és a Percy Jackson - Szörnyek tengere csapata az Éhezők Viadalán kötne ki, ki halna meg elsőként és maradna életben?
Alexandra szerint biztosan Clarisse nyerné meg vagy Percy, esetleg még Annabeth. Ezek a karakterek segítőkészek és jól működnek együtt.

Van-e kilátás egy következő Percy Jackson-filmre?
Logan biztos benne, hogy lesz folytatás, hiszen sikeres a film és a rajongók imádják. Alexandra is szeretne folytatást, szeret ezen filmek forgatásán részt venni és imádja a rajongótábort.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése