2013. február 18., hétfő

Ajánló: A burok

Jake Abel (a Percy Jackson-filmekben Luke alakítója) hamarosan egy új filmben lesz látható a mozikban, mégpedig az egyik főszerepben. Stephenie Meyer romantikus sci-fi könyvéből készült filmadaptáció, címe: A burok. Stephenie Meyer az ’Alkonyat’ (Twilight Saga) írónője. Az Alkonyat-könyveket olvastam, de ’A burok’ című kötetet nem, így véleményt nem tudok mondani róla. Bár a Twilight-rajongók nyilván kitörő lelkesedéssel várják az adaptációt.

A film hazai bemutatója: 2013. március 28.

A könyv ajánlója az Agave könyvek hivatalos oldaláról:
„A Földet elfoglalta a világűrből érkező idegen faj, amelynek tagjai irányításuk alá vonják az emberek elméjét, miközben testüket érintetlenül hagyják. Az emberiség túlnyomó része feladta, az ő testük már csak egy burok.
A betolakodók a Földet paradicsommá változtatták. Saját maguk számára. Amikor egy nagyhírű, különc, világról világra vándorló lélek érkezik a bolygóra, az utolsó lázadók egyikének testét kapja ittlétéhez. A Vándor, aki Melanie Stryder testébe költözik, ismeri a nehézségeket, amelyekkel szembe kell néznie egy emberi burokban élve. Egyvalamire azonban nem készült fel: hogy új testének előző lakója nemhogy nem költözött ki a burokból, de egyenesen visszaköveteli a tulajdonát. Melanie megtölti a Vándor elméjét az emlékeivel és képekkel a szerelméről, aki egy távoli helyen bujkál, és még mindig nem adta fel a harcot az idegenek ellen. Mivel a Vándor képtelen ellenállni a rátörő érzelmeknek, vágyakozni kezd a férfi után, akivel még soha nem találkozott. Aztán egy váratlan fordulatnak köszönhetően Melanie és a Vándor szövetségesekké válnak, és a két lélek ugyanabban a burokban vág neki az arizonai sivatagnak, hogy megtalálják a férfit, akibe mindketten szerelmesek…”
A film női főszereplője Saoirse Ronan (Anyád lehetnék) lesz, ő fogja alakítani Melanie Stryder karakterét. A további híres szereplők: Diane Kruger (Becstelen brigantyk, A nemzet aranya 1-2.); Max Irons (A lány és a farkas); William Hurt (Robin Hood, A hihetetlen Hulk) és Frances Fisher (Titanic).

Nézd meg a film szinkronos előzetesét!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése