2013. február 11., hétfő

Forgatási napló 10. rész: Nyüzsgés a táborban

2012. május 15-én hatalmas tolongás volt a Robert Burnaby Parkban, Vancouverben. A nagyobb közös jelenteket vették fel, ezekben a főszereplőkön kívül számos statiszta is részt vett. A képek alapján elképzelhető, hogy éppen Thália fájánál forgattak; amikor a történetben észrevették, hogy a fenyő haldoklik. 
Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson és Leven Rambin voltak jelen a főbb szereplők közül. A kulisszák mögött feltűnt Jake Abel is, aki a történetben Luke-ot alakítja. Az egyik fotón látható, amikor Jake éppen „A szörnyek tengerét” olvassa.
„Minden táborlakó ismerte a fa történetét. Hat évvel ezelőtt Grover, Annabeth és két másik félisten, Luke és Thália egy csapat szörnytől űzetve a táborba menekültek. Amikor elérték a csúcsot, Thália, Zeusz lánya, hátramaradt, hogy feltartsa a szörnyeket, amíg barátai be nem jutnak a biztonságot jelentő táborba. Amikor haldokolni kezdett, apja megsajnálta, és fenyőfává változtatta. Thália szelleme erősítette a Félvér Tábor köré vont határt, melyen szörnyek át nem hatolhattak. A fenyő azóta állt a tábor szélén, büszkén, szálfaegyenesen.
De most örökzöld levelei, már amelyik rajta maradt a fán, egészen elsárgultak. A fa törzsén, egy méter magasságban egy lyuk látszódott, nem nagyobb egy fegyvergolyónyinál, és a sebből gyanta szivárgott.
Jeges rémület fogott el. Hirtelen megértettem, mi a baj: Thália fája, amely eddig varázsvonalként védte a tábort, haldoklik.
Valaki megmérgezte.”
A szörnyek tengere, 46. oldal

A többi képet megnézhetitek a folytatásra kattintva!
Íme, a képek, melyeket a JustJaredJr-nak köszönhetünk:
(Nagyobb mérthez kattints a képre!)

















0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése