2013. február 12., kedd

Forgatási napló 11. rész: Dionüszosz a táborban

2012. május 22-én befejeződtek a forgatások a Robert Burnaby Parkban, Vancouverben. Véget ért a Félvér tábor jeleneteinek felvétele. Azonban még az utolsó nap is meglehetősen mozgalmasan telt, hiszen Logan Lerman, Alaxandra Daddario, Brandon T. Jackson, Douglas Smith, Leven Rambin és Grey Damon mellett feltűnt a színen Stanley Tucci is (aki többek között Az Éhezők Viadalának egyik szereplője), vagy Mr. D / Dionüszosz (a bor, a szórakozás istene). 
Az első filmből kimaradt Mr. D, bár az Olimposzon feltűnt Luke Camilleri alakításában. Ezúttal viszont több szerepet szántak az istenségnek, és Stanley Tucci tényleg jó válaszásnak tűnik. De, ez leghamarabb csak 2013. augusztus 16-án fog kiderülni, amikor bemutatják a filmet.

Olvasd el Mr. D levelét! (Dionüszoszról tudnivaló, hogy Percy nevét sosem találja el, persze nagyon is jól tudja.)
„Kedves        Peter Johnson       !

Amennyiben az év többi részét is a Félvér-táborban szándékozik tölteni, ma délig értesítse a Nagy Házat. Ha nem jelenti be ebbéli szándékát, kilakoltatjuk a bungalóból, s ha ellenkezne, szörnyű halált hal. A takarító hárpiák napnyugtakor megkezdik a munkát. Jogukban áll felfalni minden regisztrálatlan táborlakót. A hátrahagyott személyes tárgyak minden külön értesítés nélkül a lávagödörben kerülnek elégetésre.
További szép napot!
Mr. D (Dionüszosz)
Táborigazgató, Olimposzi Tanács #12”
A Villámtolvaj, 339. oldal

A többi képet megnézhetitek a folytatásra kattintva!
Íme, a képek, melyeket a JustJaredJr-nak köszönhetünk:
(Nagyobb mérthez kattints a képre!)













0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése