2013. február 7., csütörtök

Forgatási napló 6. rész: Hermész színre lép

2012. április 26-án továbbra is Vancouverben forgattak a színészek, a városi jelentek végéhez ért a stáb. Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson és Douglas Smith mellett ezúttal feltűnt Nathan Fillion is, aki Hermészt alakítja (az Istenek Hírnökét) az új Percy Jackson-filmben.
Hermész segít Percynek a küldetésében: neki ajándékoz egy termoszt, ami egyben iránytű és egyben tartalmazza a négy égtáj szeleit; másik ajándéka pedig egy vitaminos rágótablettákkal teli műanyag flakon, melyben a különböző vitaminok más-más szörny alakját mintázzák. (71 kép a bejegyzésben!)
Leven Rambin ezúttal is feltűnik, de ő továbbra is csak a városban sétálgatott, elkísérte a szereplőket a forgatásra.

Olvasd el, milyen különlegességet tudott meg Percy Hermészről!

„– Nézze, Hermész úr, igazán köszönöm az ajándékokat, meg mindent, de ha az egészet azért csinálja, hogy Luke-ot megmentsem, akár vissza is veheti őket. Azt sem tudom, hol van… Azt mondta, porig akarja rombolni az Olimposzt. Elárult mindenkit, akit ismertem. Magát pedig különösen… különösen gyűlöli.
Hermész felbámult a csillagokra.
– Drága unokaöcsém, ha valamit megtanultam ezen hosszú idő alatt, akkor az az, hogy az ember soha nem hagyja cserben a családját, még akkor sem, ha mindenfélével kecsegtetik. Nem baj, ha gyűlölnek, pocskondiáznak, ha nem értékelik a zsenialitásod, hiába találtad föl az internetet…
– Maga találta fel az internetet? – lepődtem meg.”
A szörnyek tengere, 98. oldal
Hermész szerepében: Nathan Fillion
A forgatáson készült képeket megnézhetitek a folytatásra kattintva!
Íme, a fotók, melyeket JustJaredJr-nak köszönhetünk: 
(Nagyobb mérthez kattints a képre!)




































































0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése