2013. február 9., szombat

Forgatási napló 8. rész: Irány a Félvér tábor!

2012 májusában megkezdődtek a Félvér táborban játszódó jelenetek felvételei a Robert Burnaby Parkban, Vancouverben. Egészen május 22-ig itt is maradt a stáb.
Az új Percy Jackson-filmben felfedezhetjük a Félvér tábort! Rengeteg épületet, díszletet építettek, jóval többet, mint az előző film készítésekor. Köztük az istenségek gyermeki számára épített bungalókat, a Nagy Házat és az étkezőpavilont, az edzőtereket, valamint a szekérverseny helyszínét.
A képeken feltűnnek: Logan Lerman (Percy), Alexandra Daddario (Annabeth), Brandon T. Jackson (Grover), Leven Rambin (Clarisse La Rue), Douglas Smith (Tyson), Grey Damon (Chris Rodriguez).
Grey, Leven, Logan, Alexandra és Brandon
Hogyan mutattak az egyes bungalók szekerei? Itt elolvashatod!
„A Héphaisztosz-csapat kocsiját Beckendorf vezette a pályára. Csilli-villi járgányt hoztak össze, az biztos. Bronzból és vasból kovácsolták, a lovak is robotlovak voltak, hasonlítottak a legyőzött bikákhoz. Tuti, hogy több kütyüt építettek bele, mint egy vadiúj Maseratiba.
Az Árész-csapat vérvörös harci szekerét két hátborzongató lócsontváz húzta. A kocsiban ott feszített Clarisse, kezében egy csomó lándzsával, lábtövissel, tüskés golyóval és egyéb nyalánkságokkal.
Az Apolló-csapat szekere kecses volt és takaros. Két Barbie-szőke palominó lovacskát fogtak be elé. A harcosuk vállán íj lógott, bár megígérte, hogy tompított hegyű vesszőket fog használni.
A Hermész-szekér egy kicsit megviseltnek tűnt, mintha régóta a garázsban porosodott volna. Semmi különös nem volt rajta, csak a két Ellelop testvér. Előre megborzongtam, ha eszembe jutott, milyen gonosz cseleket tartogathatnak a tarsolyukban.”
A szörnyek tengere, 72-73. oldal
A többi képet megnézhetitek a folytatásra kattintva!
Íme, a képek, melyeket a PercyJacksonMovies.com-nak köszönhetünk:(Nagyobb mérthez kattints a képre!)













































0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése