2013. február 25., hétfő

Logan Lerman és Emma Watson újra egy filmben!

2014-ben fog a mozikba kerülni a Noah (Noé) című bibliai film, melyben Logan Lerman és Emma Watson újra együtt fognak szerepelni. A két fiatal színész az Egy különc srác feljegyzései c. moziban dolgozott együtt, melyről már tettem közzé egy bejegyzést ITT!
Az AeonFlux filmes blogoldalon az alábbi leírás található a filmről:
"A pankrátor és a Fekete hattyú párosával Darren Aronofsky végre elnyerte méltó helyét ott, ahova gyakran a legjobbaknak sem sikerül eljutni, és lényegében szabad kezet kapva rendezheti meg régi nagy álmát. A napokban nem csak a történethez illően nagyszabású díszletről kaptunk egy (újabb) fotót, de a lesifotósok a film sztárjait is lekapták a forgatáson, élen a szokásosnál is marconább megjelenésű Russell Crowe-val. A lágyabb vonások híveinek a Noé különböző családtagjait alakító Jennifer Connelly-vel, Emma Watsonnal és Douglas Booth-szal tudunk szolgálni."
A film IMDB-s oldalán a színészeket is megtekinthetjük: a főszereplő Russell Crowe (Noé), mellette feltűnik majd Logan Lerman, Emma Watson, Ray Winstone, Jennifer Connelly és Anthony Hopkins.

A két fiatalról JustJaredJr készített képeket:


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése