2013. február 6., szerda

Forgatási napló 5. rész: A Szürke Nővérek

2012. április 19-én folytatódtak a New York-i jelenetek felvételei (a forgatás ettől eltérően továbbra is Vancouverben volt). Logan Lerman (Percy), Alexandra Daddario (Annabeth), Brandon T. Jackson (Grover) és Douglas Smith (Tyson) voltak a középpontban. A stábot immár kiegészítette Yvette Nicole Brown (egyik Szürke Nővér), Missi Pyle (egyik Szürke Nővér) és Mary Birdsong (egyik Szürke Nővér). 
A könyvben a Szürke Nővérek nevei: Harag, Vihar és Darázs. Ők voltak a taxisofőrök, akik a Félvér-hegyhez vitték a hősöket.
Graiáknak nevezik őket. Phorkys és Keto tengeri istenek lányai. Hárman voltak, Enüó (kiáltozás), Pemphrédó (fecsegés), és Deinó (aggódás). A három szűz őszen jött a világra, hattyútestük, egyetlen közös szemük és foguk van, melyeket felváltva használnak és emiatt állandóan civakodtak. Az illusztráción megnézhetitek!

Olvassátok el az alábbi vicces részletet a könyvből:
„A nővérek közben hevesen csatáztak. Harag megpróbálta elérni Darázs száját, Darázs Vihart rángatta. Repkedtek a hajfürtök, s miközben teli szájjal ordítoztak egymással, megfigyelhettem, hogy az egy főre eső fogak száma sem ideális. Csak egy foguk volt, egy zöldessárga metszőfog, Darázs szájában. Szemmel csak Harag rendelkezett: a véreres golyóbis olyan éhesen pillogott mindenre, mintha be akarná kebelezni az egész világot, a többieknek csak csukott és beesett szemhéjuk látszódott.
Végre Haragnak, aki a szeme révén helyzeti előnyben volt, sikerült kikapni a fogat Darázs szájából. Ez annyira feldühítette az utóbbit, hogy egészen a híd korlátjáig siklott.”  
 A szörnyek tengere, 33-34. oldal

A forgatáson készült képeket (54db) megnézhetitek a folytatásra kattintva!
Íme, a fotók: JustJaredJr és PercyJacksonMovies:
(Nagyobb mérthez kattints a képre!)






















































0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése