2014. február 2., vasárnap

Collectors Heritage - Árapály filmes másolata

A Collectors Heritage egy olyan indiai cég, ami hollywoodi filmekben látható tárgyak másolatainak készítésével foglalkozik. Repertoárjukat most kibővítették egy újabb ereklyével, ami nem más, mint Percy Jackson kardja, Árapály (másik nevén Anakluszmosz).

A Collectors Heritage már gyártott másolatokat a Harry Potter, Star Wars, Avatar, A Gyűrűk Ura vagy az Indiana Jones-filmekből és még más produkciókból.
A Percy Jackson - Szörnyek tengeréből, Árapály Percy Jackson nagyra becsült kardja. Árapály az óceánból nyeri hihetetlen erejét, amit csak Poszeidón gyermekei tudnak irányítani. Szunnyadó formájában ez egy golyóstoll, de ha egyszer megnyomják, akkor átalakul igazi kard formájává. Ez a szakszerűen megalkotott másolat a Windlass Steelcrafts kovácsmestereinek munkája. Kezdve a magas széntartalmú, edzett acél pengétől egészen a szilárd fém markolatig, melyen a kard görög neve, Anaklusmos (Anakluszmosz) olvasható, minden részlet le lett másolva közvetlenül az eredeti filmben használt kardról. Ezt a csodálatos kardot még teljesebbé teszi a tömör, fából készült keret.
  • Összességében: 78,74 cm
  • Penge: 60,96 cm hosszú; 6,5 cm széles; 4,7 mm vastag
  • 2,2 kg
  • Ára: 14.900 Rs/INR ~ 54.805 Ft





3 megjegyzés:

  1. Woooooooow *.* Csodaszép! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos! Egyet én is elfogadnék, ha nem ennyibe kerülne... :-)

      Törlés
    2. Hát, szépen mutatna a falon :D

      Törlés