2014. február 24., hétfő

Grey Damon a "Star-Crossed" sorozatban

Grey Damon, a "Percy Jackson - Szörnyek tengere" filmben Chris Rodriguez karakterét alakította, most pedig egy premier sorozatban látható, melynek címe: "Star-Crossed".
A produkció 2014. február 17-én debütált a CW csatornán. Grey a főszereplők egyike, Grayson szerepében láthatjuk.

Ezt a sorozatot vártam talán legjobban az elmúlt időszakban, hiszen a promóciós előzetesei izgalmasak voltak. Még múlt héten meg is néztem a "Star-Crossed" pilotját (magyar felirattal) és szerintem érdekesre sikeredett. Abszolút van benne lehetőség és alig várom a második részt!

A szereplőgárda jól lett kiválasztva, találkozhatunk megannyi ismerős színésszel: Matt Lanter (pl.: 90210, Hősök, Katasztrófafilm, Vámpíros film), Aimee Teegarden (pl.: 90210, Sikoly 4, Prom - A végzős buli), Malese Jow (pl.: Vámpírnaplók, Social Network - A közösségi háló), Susan Walters (pl.: Vámpírnaplók, Teen Wolf - Farkasbőrben) és még rengeteg ismert sztár felbukkan benne. A teljes stáblista itt található: IMDb.

A sorozat ismertetője:
"Amikor Emery 6 éves volt, egy idegen űrhajó zuhant le a kisvárosban, ahol élt. Hogy békés, vagy gonosz szándékkal érkeztek-e, nem számít: ádáz csata tört ki, ahogy új ellenfeleiket, az atriánoknak nevezett fajt az emberek megpróbálják igába hajtani. A konfliktus kellős közepén Roman, a 6 éves földönkívüli kisfiú elbújik Emery családjának fészerében, ahol a lány megvédi mindentől, étel és italt visz neki - összebarátkoznak. Az együtt töltött rövid idő alatt mély kötelék alakul ki közöttük, de a hatóságok megkeresik Romant és erőszakkal magukkal viszik. Emery úgy nő fel, hogy azt hiszi, Romant aznap megölték. 10 évvel később az Atriánok alkalmazkodtak a földi életkörülményekhez, de egy Szektornak nevezett táborban élnek, amelyet azért állítottak fel, hogy elkülönítsék őket az emberekről. Végül eljön a nap, hogy a földönkívüli tinédzserek egy csoportja középiskolába járjon, hogy kiderüljön, be tud-e illeszkedni az új faj az emberek közé. Az egész ország, ha nem az egész világ erre a történelmi eseményre kíváncsi, de természetesen egyszersmind félelmet és gyanút is kelt mindenkinek. Az első nap forgatagában Emery örömmel fedezi fel, hogy Roman életben van, és egyike az új diákoknak. Nem tart néhány pillanatnál tovább, hogy újra közel kerüljenek egymáshoz, egy olyan iskolában és társadalomban, amely nem bízik az atriánokban, Emery és Roman újra egymásra találnak. Azonban kapcsolatukra a szűk látókörű közösség és a hatalmon lévő politikusok is veszélyesnek bizonyulnak. Míg a világ körülöttük haragtól és előítélettől lángol, a köztük lévő kapocs egyre erősebbé és veszélyesebbé válik. Egy epikus Rómeó és Júlia románc van kibontakozóban, amikor erőszakos összeütközésre kerül sor a két fiatal között a Szektorban. Vajon képes lesz-e Roman és Emery szerelme és a fajok közötti béke túlélni mindent?" - Filmadatbázis
Tibi, a Media Addict szerkesztője készített kritikát a "Star-Crossed" első részéhez. IDE kattintva elolvashatod!

A FOLYTATÁSRA KATTINTVA MEGNÉZHETED A SOROZAT ELŐZETESEIT! + 1 MONTÁZS

Star-Crossed - Human Trailer

Star-Crossed - Series Trailer (első nagy előzetes)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése