2014. február 11., kedd

Új borítót kap a "Percy Jackson és az olimposziak" sorozat

Új borítót kapnak a Percy Jackson és az olimposziak-sorozat amerikai kiadásának kötetei. A Percy Jackson-könyvek hivatalos Facebook oldalán közzétettek egy sokat sejtető képet és egyúttal azt is elárulták, hogy a sorozat hamarosan új kiadásban - új borítókkal és dizájnnal - lesz kapható Amerikában, illetve (szerte a világon) a sorozat amerikai változata. A hírt Rick Riordan is megosztotta hivatalos Twitter oldalán.
"A Percy Jackson és az olimposziak új borítót kap John Rocco tervezésével, aki az eredeti borítókat készítette." - Rick Riordan tweetje
A kötetek borítóit február 17-től kezdik felfedni a hivatalos közösségi oldalakon. Valószínűleg Magyarországon is beszerezhető lesz majd a sorozat ezen változata, persze angol nyelven. A magyar nyelvű kiadások maradnak a hagyományos külsőnél, nem változnak.

Sőt, a könyvek logója is megújul, modernebb lesz! Tetszik benne a háromágú szigony szimbóluma. (Ha észrevettétek, ugyanezt a betűtípust és stílust használták fel az augusztus 9-én megjelenő "Percy Jackson görög istenei" könyvnél is!)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése