2014. február 12., szerda

Logan Lerman a "Noé" posztereken

Logan Lerman helyet kapott néhány poszteren, melyek a 2014. márciusában bemutatásra kerülő "Noé" című filmet népszerűsítik.

Hazánkban az amerikai premier előtt egy nappal, március 27-én kerül a mozikba Darren Aronofsky bibliai témájú filmje. Logan az egyik főszereplő Emma Watson, Russell Crowe, Jennifer Connelly és Anthony Hopkins mellett.
A produkcióban még több híresség is fel fog tűnni, mint például Kevin Durand, Csókás Márton (Marton Csokas), Nick Nolte.
Isten látva az emberek gonoszságát, szomorú volt azért hogy isteni képmása ilyenné vált és úgy döntött, hogy megtisztítja a Földet a gonosz emberiségtől. Az emberek közül csak Noé (Russell Crowe) marad meg tisztának, akit látomások gyötörnek a világ végéről, csak ő hallja egyedül Isten szavát... Megpróbálja elmondani a többi embernek, hogy hagyjanak fel a gonoszsággal és forduljanak Istenhez, mielőtt még túl késő lenne, de senki sem hallgat figyelmeztetésére. Az isteni jelre, Noé és családja nekilát bárkát építeni, hogy megmenekítse családját és a föld összes állatfajából egy-egy párt az eljövendő, biztos pusztulástól. - Filmadatbázis.hu
Már alig várom, hogy láthassam a filmet, mert érdekesnek látszik. A Lerman-es poszter pedig szuper lett!


A film előzetesei a folytatásban!
"Noé" szinkronos előzetes:

"Noé" Super Bowl reklám:

"Noé" debütáló előzetes:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése