2014. február 22., szombat

Így fest megújult külsejében a Percy Jackson-sorozat

John Rocco, Rick Riordan könyveinek illusztrátora, saját Facebook oldalán megosztotta a Percy Jackson és az olimposziak-könyvsorozat megújult, teljes illusztrációját. John Rocco zseniális művész! Ezt bizonyítja összes eddigi munkája, de a mostani felteszi az "i"-re a pontot!

A kötetek kölün-külön is gyönyörűen festenek, de egyben, a teljes illusztrációt tekintve: lélegzetelállító lett! Nektek tetszik a sorozat legújabb illusztrációja?
"Itt van a végleges illusztráció, ami az új Percy Jackson borítókhoz készült. Egy új megjelenés, ami egyben tisztelgés az eredeti borítók előtt. Saját illusztrációnk újrakreálása szórakoztató volt és kihívásokkal teli."- John Rocco

A kötetek könyvgerince egyben nézve szintén csodálatosra sikeredett. Ez tényleg minőségi munka! Azt hiszem, ennek a könyvespolcomon a helye!
Forrás: Rick Riordan Tumblr

5 megjegyzés:

  1. milyen kár h megvan mindegyik :(( ezek sokkal jobbak és a szörnyek tengere borítója a filmhez készült és így kilóg a sorból :((

    VálaszTörlés
  2. Hát ez így nagyon királyra sikeredett! Elképesztően fantasztikus így egyben az egész. :)

    VálaszTörlés
  3. *-* Ezek egyszerűen FAN-TASZ-TI-KU-SAK! Kár, hogy nem ez vol az első változat. :(

    VálaszTörlés
  4. Naggyon jól néznek ki, főleg így együtt! Remélem Mo.-n is kiadják! Tényleg kár, hogy nem ez volt az 1. változat. KELL!

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, szerintem ez állati jól néz ki. *__*

    VálaszTörlés