2014. február 14., péntek

The Staff of Serapis: új Riordan kisregény érkezik

Rick Riordan a mai napon jelentette be hivatalos blogoldalán, hogy április 8-án egy újabb kisregénye fog megjelenni "The Staff of Serapis" (Szerápisz botja) címmel, mely a 2013 májusában megjelent "The Son of Sobek" (Szobek fia) kisregényhez fog hasonlítani.

A rövid történet lényege annyi, hogy Rick ötvözte benne a Percy Jackson- és a Kane Chronicles-sorozat szereplőit. A "The Son of Sobek"-ben Percy Jackson és Carter Kane voltak a főszereplők, míg a "The Staff of Serapis"-ban Annabeth Chase és Sadie Kane lesznek középpontban!

A "The Son of Sobek" kisregényről IDE kattintva olvashatsz részletesebben!
The Staff of Serapis

Az új kiadás hivatalos borítója
Valentin-napi csemegének szánom a rajongóimnak, hogy bejelenthetek egy új kisregényt, a "The Staff of Serapis"-t, ami a THE MARK OF ATHENA puha fedeles változatában fog megjelenni április 8-án. Ebben a kalandban Annabeth még több furcsasággal találkozik a metróban, mint máskor, köztük egy kétfejű szörnnyel és egy fiatalabb szőke lánnyal, aki saját magára emlékezteti őt...

Igen, srácok, ez az a történet, amit kértetek, melyben Annabeth Chase összeáll Sadie Kane-nel. Bumm, jó móka volt a párbeszédeiket megírni! Ez a történet a "The Son of Sobek" folytatása, melyben Carter találkozott Percyvel. A "Staff of Serapis" még hosszabb, hatvan oldalas, és remélem, hogy éppen annyira fog tetszeni, mint amennyire élveztem írni.
TOVÁBBI RÉSZLETEK A FOLYTATÁSRA KATTINTVA!
Íme, egy részlet az étvágyad csillapításához!

"De, mi van, ha már megvettem a THE MARK OF ATHENA könyvet?" - kérdezed. "Muszáj megvenni újra csak azért, hogy ezt a történetet elolvashassam?"

Nos, a történet először a puha fedeles kiadásban fog először megjelenni, hiszen írtam korábban, hogy támogatom a puha fedeles kiadásokat, de aggodalomra semmi ok. Végül lesz más módja is a "The Staff of Serapis" kiadásának. Csakúgy, mint ahogy azt a "The Son of Sobek"-kel tettük, a Disney ki fogja adni a "The Staff of Serapis" történetet később e-book és hangoskönyv formájában, ahogy igazán olvasni szeretnéd. Amint több információt kapok az e-book megjelenési dátumáról, azt tudatni fogom veletek is. Mint mindig, ezek az információk csak az amerikai piacra vonatkoznak, mivel innen kapok elsődleges infókat. Nem tudom megmondani, hogy mikor lesz elérhető más országokban és más fordításokban.

Ismét szólok, ne feledjétek, ez egy RÖVID TÖRTÉNET. A kiadás hatvan oldalnál kicsivel hosszabb lesz, bár rengeteg kaland lesz ezeken az oldalakon. Ez nem egy teljes regény, mert a legtöbb időmet jelenleg a THE BLOOD OF OLYMPUS írásával töltöm, és tudom, hogy nem akarnátok több időt elvenni ettől a projekttől, csak amennyi feltétlenül szükséges. Az e-book ára is ennek megfelelő lesz, és remélem megéri beruházni erre a kalandra!

1 megjegyzés:

  1. Neeeeeee XDDDD Addig olvastam az egészet, hogy Annabeth még több furcsasággal találkozik a metróban, és elkapott a röhögés :D :D :D Egyik kollégista társammal dolgozunk egy crossover paródián, ami az Annabeth Chase és a Négyes metró címet kapta xD Ez ilyen hosszú esték beteg humorú szüleménye XD Egy sztori, amiben Annabeth Budapesten jár és a régi németkönyvünkben szereplő röhejes kiskutya, Pudel Bimbi is szerepet kap :D Á, most nagyon röhögök xD

    VálaszTörlés