2014. február 19., szerda

30 napos Percy Jackson kihívás: 21. nap


Az oldal születésnapja alkalmából és a chat-en látott aktivitásotoknak köszönhetően úgy döntöttem, most jött el az ideje egy Percy Jackson kihívást indítani! A kihívás 30 napig fog tartani, és minden nap egy kérdést fogok feltenni a Percy Jackson-könyvekkel kapcsolatban, melyre KOMMENT / MEGJEGYZÉS formájában várom a válaszaitokat! Örülnék, ha kifejtenétek a választásotok okát is! (Saját válaszomat az aktuális bejegyzés folytatására kattintva olvashatjátok el, ha kíváncsiak lennétek rá...)
Megjegyzés: A kérdések csak a "Percy Jackson és az olimposziak" sorozatra vonatkoznak!

Legyetek szívesek ne chat-en válaszolni a feltett a kérdésekre, mert ott egyéb/hétköznapi témákról is szó van, így össze-vissza keverednének a válaszok és nem lehetne őket megfelelően megvitatni sem! Így sokkal átláthatóbb, ha az adott kérdéshez tartozó bejegyzéshez szóltok hozzá, és ezeket hosszú idő után is vissza tudjuk/tudjátok olvasni! Sőt, így bővebben meg tudjátok indokolni a választ!
FONTOS INFORMÁCIÓ: Nem csak Google+ vagy Gmail fiókkal tudtok névvel megjegyzést írni, hiszen a "Megjegyzés írása, mint" résznél a "Név/URL -cím" lehetőség kiválasztásával megadhatjátok beceneveteket (illetve ha szeretnétek, akkor az URL részhez e-mail címeteket is megadhatjátok, de nem kötelező kitölteni ezt a részt).

21. kérdés:
Ki az a szereplő, akiről többet szerettél volna olvasni?
A döntésben segít az oldal "Szereplők" menüpontja! Vagy KATTINTS IDE!
Árnyék Zoé! (Tudom, már megint...) Kíváncsi lennék/lettem volna a háttértörténetére és úgy egészében jóval több információt elbírtam volna viselni, ami Zoéval kapcsolatos.

Aztán persze ott van még Nico di Angelo. Bár ő jóval több szerepet kapott a sorozatban, mint Zoé, azért szívesen olvastam volna róla még többet. + Egy kicsit több párbeszédből is kivehette volna a részét, mert valljuk be, elég jó humora és szövege van Hádész fiának.

19 megjegyzés:

  1. Én Árnyék Zoéról, Nicórol (szerintem keveset volt szerepben) és Bianca

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, Nico -ról még olvashatsz a Heroes of Olympus -ban.. :)

      Törlés
  2. Thália, Nico, Zoé és Bianca talán :) Deúgy körülbelül az egész Félvér Táborról szívesen, nagyon sok érdekes karakterről nem tudunk eleget!
    Bár annak örülök, hogy Thália és Nico is szerepel a Heroes of Olympus-ban. :) Ott a másodiknak viszonylag sok szerepe is van!

    VálaszTörlés
  3. Bianca és Nico di Angeloról még szívesen olvastam volna. Bianca mondjuk nem volt megoldható, mert sajnos meghalt, de a másik Hádész kölyök Nico szerintem az egyik legérdekesebb karakter volt, jobb lett volna róla többet olvasni.

    VálaszTörlés
  4. Kíváncsi lettem volna Thalia háttértörténetére, mert annyira kevés infót tudtunk meg róla, ugyanakkor Nico élete sem lehetett zökkenő mentes, biztosan sok érdekes dolog történt vele. :)

    VálaszTörlés
  5. Nicóról és Biancáról még szívesen olvastam volna pl: hogy kerültek a Westrover Hall iskolába...meg Luke, Annabeth és Thália kapcsolatáról is szívesen olvastam volna még :)

    VálaszTörlés
  6. Nico, Thalia és a Thalia-Luke-Annabeth trió.

    VálaszTörlés
  7. Árnyék Zoéról tényleg jobb lett volna többet megtudni. Rajta kívül még a di Angelo testvéekről, Thaliáról és Luke-Annabeth-Thalia kapcsolatáról is szívesen olvastam volna még.

    VálaszTörlés
  8. Nico, mindenképp! Imádom őt, kár hogy olyan keveset szerepel benne... Amúgy jó lett volna még, ha többet rakták volna bele az Elellopokat! Imádom ahogy trollkodnak!XD Amúgy Árnyék Zoé szintén :/

    VálaszTörlés
  9. Én is szívesen elolvasnám Luke szemszögéből az egészet, onnan kezdve, hogy megszökött May Castellan-tól.

    VálaszTörlés
  10. Én nagyon kíváncsi lettem volna Thália és Nico történetére.

    VálaszTörlés
  11. Egyértelműen Nicoról, mert ő számomra nagyon nagy kedvenc! <3 :D Jó lett volna Nicoból még több és több! <3 :D :3

    VálaszTörlés
  12. Lukeról olvastam volna még pár dolgot. Meg a Luke-Thália-Annabeth trió is nagyon érdekes számomra. Ha az ő történetükről írnának egy külön fejezetet (vagy egy rövidebb kötetet xd) akkor nagyon szívesen elolvasnám.

    VálaszTörlés
  13. Én Luke-Thália-Annabeth trióról olvastam volna még pár dolgot(pl.:hogy Luke és Thália hogyan találkoztak...), meg Luke korábbi életéből egy-két jelenetet. <3

    VálaszTörlés
  14. NICO NICO NICO NICO IMÁÁÁÁÁÁÁDOM!!

    VálaszTörlés
  15. Árnyék Zoé,Niko
    (honnan vannak a képek????)

    VálaszTörlés
  16. Én mindenképp Biancáról és Thaliáról.

    VálaszTörlés
  17. A di Angelokról. Olyan kevés szerepet kaptak )-:

    VálaszTörlés
  18. Nicoról és Beckendorfról...Úgy sajnáltam hogy Beckendorfot nem tette be egy küldetés be se Riordan mert kiváncsi lettem volna mire képes és akkor talán megtudtunk volna róla valamit egy beszélgetés közben

    VálaszTörlés